“I haven’t been everywhere, but it’s on my list!”

Enthousiast, zorgzaam, regelneef, nieuwsgierig, wereldreiziger, levensgenieter. Zo zou ik mijzelf in een paar woorden omschrijven. Maar ik ben natuurlijk nog veel meer dan dat, dus ik zal mij even aan jullie voorstellen.
Over mij

Ik ben Esther van de Ruit, geboren in 1987 in het mooie Limburg. Ik woon met mijn man en 2 katten in het gezellige Betuwse stadje Tiel. Reizen zat al van jongs af aan in mijn bloed. Als tiener ambieerde ik geen opleiding voor een ‘9-tot-5-baan’, ik wilde iets gaan doen waarmee ik de wereld kon zien en geen dag hetzelfde zou zijn. Ik voltooide de opleiding tot piloot en bewonderde een tijd lang de wereld door het raam van mijn cockpit.

Het reisvirus is mij altijd bijgebleven en in 2015 voltooide ik de opleiding toerisme. Een jaar later startte ik mijn eigen bedrijf en sloot mij als franchisenemer aan bij Personal Touch Travel. Tegenwoordig combineer ik het beste van 2 werelden. Ik werk parttime bij een jong, dynamisch bedrijf dat onbemande helikopters produceert. Hiervoor reis ik de hele wereld over en ontdek ik veel nieuwe culturen, mooie steden en bijzondere hotels. Daarnaast stop ik al mijn passie en enthousiasme in mijn eigen reisbureau, waar ik de mooiste reizen uit mag werken voor mijn klanten. Het is iedere dag weer een feestje om de wensen van klanten samen te laten komen in een geweldige vakantie!