4.9
4.9 rating
4.9 van 5 sterren (gebaseerd op 19 beoordelingen)
Uitstekend95%
Zeer goed5%
Matig0%
Slecht0%
Zeer slecht0%

Schrijf nu jouw beoordeling!

Super afstemming op onze wensen

4.0 rating

Esther regelt altijd onze korte vakanties. Ze weet altijd mooie huisjes te vinden die bij ons passen.
Altijd snel een antwoord.
Kortom perfect!

Rob S

Cruise Griekse eilanden

5.0 rating

Altijd was dit mijn droom! Een cruise maken! Eigenlijk dachten we dat zal wel niet te betalen zijn! Maar Esther heeft ons laten zien dat dit heel goed mogelijk was! En daar gingen we in juli 2019 met ons gezin en nog 2 andere familieleden! Perfect geregeld en ook toen we een extra nachtje in Venetië bleven om de boot niet te missen had ze iets prachtigs uitgezocht met goede tips! De cruise was MAGISCH! Ik zou het zo weer doen! Het fijne is dat ze alles regelt en als je vragen hebt zoekt ze alles uit voor je! Dus wil je lekker genieten en vooral geen zorgen hebben? Dan is Esther echt een aanrader!

Jacqueline

Droomvakantie

5.0 rating

Waar zou je nu echt een keer naar toe willen gaan? Een vraag die ik mezelf wel eens stelde. Een ding stond bovenaan mijn bucketlist: naar Afrika, de dieren in vrijheid te zien rondlopen. Maar waar begin je? En daar was Esther. Alles tot in de puntjes verzorgd, van begin tot einde. Rondreis Botswana en Zimbabwe en veel dieren van dichbij en in vrijheid mogen aanschouwen. Mijn droomvakantie was een feit!

Lea

Cruise middelandse zee

5.0 rating

We wilde graag een cruise maken met ons gezin kinderen 9 en 11 jaar, Esther gevraagd wat de beste optie was, ook ivm de kinderen, we hebben de griekse eilanden bezocht en wat een mooie ervaring die Esther ons weer heeft meegegeven, dit was de tweede keer dat we Esther hebben gevraagd en er zullen er nog meerdere volgen. Het mooie is dat je bij Esther terecht kan voor alles , niks is haar te gek, en dit maak je niet snel mee bij een reisbureau. Dus ben je op zoek naar een reis die anders is dan een all inclusieve vakantie ook dan ben je bij Esther aan het juiste adres.

Johan

Rondreis met als doel Noordkaap

5.0 rating

Ik wilde graag met mijn vader een rondreis maken, op de planning stond met de auto naar de Noordkaap maarja waar ga je dan beginnen. Toen Esther gevraagd voor dit voor ons in orde te maken, we zijn in huisjes en plekjes geweest waar je normaal niet snel zal komen, sommige plekjes waren gewoon sprookjesachtig, het was dus een super mooie ervaring die Esther voor ons heeft gerealiseerd. Bij 1 huisje bij aankomst in de avond was er een probleem met inchecken, Esther hebben we toen een whatsapp gestuurd en 20 minuten later was het geregeld, bedankt voor de super service. De volgende reis zal zeker weer bij Esther geboekt worden.

Johan

Van droom naar werkelijkheid

5.0 rating

Wie kent het niet….. ik zou nog zo graag…… maar……
En dan is er Esther Travel!!! Esther maakte vele van mijn dromen waar en stond aan de wieg van mijn reis met een Nissan 350Z roadster van Amsterdam naar Tokyo. Bijna 18.000 km in 6 weken! Een weergaloze ervaring, dwars door landen als Oekraïne, Rusland, Kazachstan en Mongolië.
Bij Esther wordt alles in onderling overleg uitgestippeld. Ruimte voor eigen ideeën, tips, adviezen, budget……. alles tot in de puntjes verzorgd! Dwars door Cuba met een huurauto, de Zuidkust van Australië, Vietnam -7 dagen met een huurmotor door de bergen richting China-, Cambodja, Thailand, Zuid-Afrika, Botswana, Zimbabwe en Mauritius. Alles super geregeld, van luxe tot back to basic. En bij problemen is Esther uitstekend bereikbaar met een hoog oplossend vermogen.
Esther, ik ga nog veel reizen met jou plannen en (avontuurlijke) vakanties afwisselen met rust, natuur en vooral contacten met lokale medemensen. De wereld is groot en jij bent bij uitstek de beste adviseuse om deze (nog verder) te ontdekken. Ik verheug me nu al op “onze” volgende reis!
“Life is short, try to catch it and make your dreams come true”

Ben

Aanrader!

5.0 rating

Esther is succes toevertrouwd. Voor ons een prachtige reis naar Afrika verzorgd…tot in de puntjes geregeld…echt chapeau! Wil je geen reiszorgen vooraf en onderweg laat het dan door Esther regelen, succes is dan verzekerd.

Loek

Sinds 2015 komen we terug

5.0 rating

In 2015 stippelde Esther een route uit kriskras door Portugal, elke dag een stukje rijden naar een volgende stad of schilderachtig dorpje. Sindsdien hebben we al op drie continenten vakanties bij haar geboekt, en wie weet volgt komend jaar de volgende! Bedankt voor al je goede ideeën en geregel!

Jelle

Stedentrip Lissabon

5.0 rating

Ik wilde graag alleen op vakantie. Ik heb Esther hiervoor benaderd en ze heeft alles perfect voor mij geregeld en geholpen een locatie uit te zoeken. Ze luisterde goed naar mijn wensen en de vragen die ik had wist ze altijd goed en duidelijk te beantwoorden. Esther nam gelijk contact op bij wijzigingen in de reis zodat ik niet voor onaangename verrassingen kwam te staan. Ik weet zeker dat ik in het vervolg weer naar Esther ga als ik op reis ga.

Lizet

Van kleine uitstapjes tot grote reizen

5.0 rating

Bij Esther kun je voor elk soort vakantie terecht. Zo stelde ze voor ons een maand roadtrip in Australië samen, maar ook een midweekje in eigen land. Altijd is het goed verzorgd en op maat naar jouw wensen. Alles kan en niets is te gek! Je kunt echt ontspannen op reis en er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes is geregeld en meer!

Kim

Onbezorgd op reis!

5.0 rating

Esther heeft voor ons al meerdere reizen geboekt en dat zullen er hoop ik in de toekomst alleen maar meer worden . Elke reis is namelijk altijd perfect geregeld.
Je kan Esther altijd bereiken via app/mail/telefoon en reageert altijd super snel, heel fijn. Of dat nu in het weekend is of als je al op vakantie bent ze staat altijd voor je klaar.
Top! Ga zo door!

Petra

Boeken zonder vloeken!

5.0 rating

Meerdere malen heeft Esther gezorgd voor een goed georganiseerde reis op maat! Zowel mijn zakelijke reizen als mijn vakantie naar Thailand, perfect geregeld!
Communicatie zowel voor als tijdens de reizen top geregeld, Esther komt met goede tips en is bovenal bijzonder enthousiast!
Tot de volgende bestemming!

B B

Een aanrader voor iedereen

5.0 rating

Ja, waar zullen we beginnen. 3 jaar geleden met onze geweldige rondreis door Cuba, geheel naar onze wens verzorgd door Esther. Met zoveel mooie herinneringen. Of de reis van dit jaar met onze kinderen door West Canada. Alles ook weer tip top geregeld en met ons gezin geweldige ervaringen en belevenissen opgedaan. Van de ene verbazing in de andere gevallen, natuurlijk door het geweldige landschap in Canada, maar zeker ook de juweeltjes van verblijfplaatsen die Esther voor ons had uitgezocht. De een nog mooier dan de andere.
Tussendoor regelt Esther voor ons vervoer in een ander land, of vervoer van en naar het vliegveld.
Wij zeggen, echt op reis ga je pas als je Esther je reis laat regelen. Hopen nog veel reizen te mogen maken, onze rugzak met herinneringen is nog lang niet vol!!

Familie C

Australië 2017 / 2018

5.0 rating

Voor een familie bezoek naar Australië heeft Esther alle vliegtickets geregeld en uitgezocht. Grootste uitdaging waren alle binnenlandse vluchten – van Melbourne naar Brisbane, Brisbane naar Cairns en van Cairns weer naar Melbourne. Rekening houdend met mijn moeder van over de 80, dus redelijke vertrek tijdstippen. Rekening houdend met onze familie, dat ze in de mogelijkheid waren om ons op te halen van het vliegveld. En het moeilijkste hoe lang we overal wilden verblijven, zo het meeste van onze tijd konden maken, en toch goede vluchten konden boeken. Geloof dat wij wel 3 keer die planning hebben veranderd. Maar voor Esther maakte dat niet uit, binnen no-time kwam ze weer met nieuwe voorstellen voor andere vluchten. Geweldig hoe ze zo alles voor ons heeft ‘ontzorgd’. Echt fantastische service met een big smile!

Madelon

Weekendje Porto

5.0 rating

Om mijn man te verassen voor zijn 50e verjaardag wilde ik graag een weekendje weg. Esther kwam met een verrassende stad: Porto! Samen stiekum een hele reis geregeld samen en we hebben genoten! Zelf was ik nooit op Porto gekomen, maar het was een top weekend.

Ilja

CANADA

5.0 rating

Vorig jaar een prachtige rondreis gemaakt door Oost Canada, samen met Esther een mooi programma en een mooie route samengesteld. Ze kwam met leuke voorstellen, maar ook onze ideeen wist ze perfect in te plannen. Wij kijken terug op een machtige ervaring, die we niet snel zullen gaan vergeten!

Ilja

Australië, Jamaica

5.0 rating

Dankjewel voor deze mooie reizen die je voor ons georganiseerd hebt. Persoonlijk, geweldig, en op maat. Beter kan niet!

Don O

Toffe rondreis Amerika

5.0 rating

Website ziet er goed uit Esther!
Esther heeft voor ons een groot deel van onze rondreis door West Amerika geregeld + weekje Miami. Esther weet de juiste vragen te stellen om keuzes voor de reis te maken en luistert goed naar wat de reiziger wilt.

Anke

Geweldige service

5.0 rating

Esther nam enorm de tijd om mijn wensen aan te horen en mee te kunnen denken om de reis zo perfect mogelijk te plannen. Van het veranderen van de bestemming tot aan het boeken van de reis. Esther blijft rustig en geduldig en komt met goede opties en past alles aan naar hoe ik het wilde. Ook na 4 of 5 keer wat aanpassen. Zelfs gaf ze aan dat het beter was om 2 dagen later te vertrekken (wel met dezelfde lengte van de reis) omdat dit voor mij goedkoper zou zijn!
Zo blij met Esther als reisagente! Ik kan met een gerust hart op reis!

Samantha B